Skip to main content

Välkommen till Haninge bilpark bilverkstad i Haninge! Vi har tillhandahållit bilreparationer, underhåll och bilvårdstjänster till våra kunder i detta område i över 30 år. Våra erfarna tekniker är kunniga och utrustade med de senaste diagnostiska verktygen och bildelarna.

På Haninge bilpark bilverkstad strävar vi efter att alla våra kunder ska få bästa möjliga service. Vi är mycket stolta över att erbjuda ärliga råd och kvalitetsarbete på varje bil vi servar. Vi garanterar att din bil kommer tillbaka på vägen i toppskick utan oväntade överraskningar eller extrakostnader.

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster på vår bilverkstad i Haninge, bland annat oljebyte, bromsunderhåll, elreparationer, luftkonditioneringsreparationer, transmissionsreparationer och mycket mer. Vi är också specialiserade på diagnostik för många bilmärken och bilmodeller, inklusive Volvo, BMW och Mercedes-Benz. Vårt team av expertmekaniker kan snabbt identifiera eventuella problem relaterade till dessa fordon så att du kan få tillförlitliga resultat snabbt och exakt.

Om du letar efter något lite extra för din bil erbjuder vår bilverkstad en mängd olika speciella bilvårdspaket som är utformade för att hjälpa dig att hålla ditt fordon i gott skick. Från inredningsdetaljering till yttre vaxning, våra bilvårdspaket täcker allt från rutinunderhåll till att se till att din bil ser ut på bästa sätt.

För ökad bekvämlighet erbjuder vi också gratis hämtning och leverans inom det lokala området samt förlängda garantier på de flesta tjänster som utförs på vår verkstad. Så om du letar efter en pålitlig bilverkstad i Haninge som sätter kundens tillfredsställelse i första hand så leta inte längre än Haninge bilpark Bilverkstad!