Skip to main content

Svenska Jakt & skytteskolan är en ledande leverantör av jaktsäkerhetskurser i hela Sverige. Vårt team består av certifierade utbildare och erfarna jägare som är dedikerade till att ge kvalitetsundervisning och vägledning till blivande jägare. Vi har varit i branschen sedan 2006 och har utvecklat ett rykte för att tillhandahålla tillförlitlig, säker och effektiv jägarsäkerhetsutbildning.

Våra kurser ger omfattande undervisning om vapensäkerhet, skjutteknik, viltförvaltning, etiska jaktmetoder, kunskap om viltlagstiftning och allmän jaktkunskap. Vi strävar efter att skapa en trevlig inlärningsupplevelse som är både informativ och engagerande. Alla våra kurser är godkända och uppfyller eller överträffar alla nationella standarder för jaktsäkerhetsutbildning.

Våra välutbildade instruktörer är utrustade med modern teknik, t.ex. simuleringar med levande skott, videopresentationer och interaktiva frågesporter för att förstärka korrekt teknik och kunskapsinhämtning. I slutet av varje kurs kommer du att ha uppnått de uppgifter som krävs för att framgångsrikt klara av din statligt föreskrivna jägarutbildningsexamen.

Vi är övertygade om att våra kurser kommer att ge dig de färdigheter du behöver för att bli en säker och ansvarsfull jägare – gå med oss idag! Med Svenska Jakt & skytteskolan kan du vara säker på att din jaktupplevelse blir så bra som möjligt.

Välkommen till en värld av säker och ansvarsfull jakt! Låt oss hjälpa dig att börja din resa redan idag. Anmäl dig till en kurs nu och bli en bättre jägare i morgon. Vi ser fram emot att hjälpa dig att nå dina mål. Tack för att du valde Svenska Jakt & skytteskolan – vi är här för att hjälpa dig att ta jägarexamen !