Skip to main content
Nyheter

Golfbanor i Stockholm – Upplev Vidbynäs

By 21 augusti 2023No Comments

Skulle du vilja ha en utomordentlig golfupplevelse? Om du befinner dig i Stockholm har du tur, för det finns ett fantastiskt ställe som ger dig precis det.

Vidbynäs erbjuder en helt unik golfupplevelse. Om du är ny inom sporten vill vi välkomna dig att spela med oss på den charmiga 18-hålsbanan i ett skönt grönskande landskap. Och för erfarna golfare finns det en stor mängd utmaningar som du kan ta dig an.

Golfbanor i Stockholm, kom till Vidbynäs. Förstagångsgolfaren kan varva avkoppling och övning med vår professionella instruktion. Mer erfarna golfare kan utmana sig själva med komplexa hål som ställer krav på strategisk och teknisk skicklighet. Oavsett vilken nivå du är på, så kommer du säkert ha roligt!

Vidbynäs har ett fantastisk naturområde som ger en magnifik utsikt över skogen och havet. Vi kan njuta av all den vackra natur som omger anläggningen. Vi erbjuder också ett brett utbud av tjänster, från handikappcart till professionell instruktion för att ge våra gäster den mest minnesvärda golfupplevelsen.

Kom och njut av en fantastisk golfupplevelse på Vidbynäs! Kom förbi vår anläggning eller boka din tee-tid online, så ser vi till att du har den bästa golfupplevelsen som går att få i Stockholm. Vi ser fram emot att se dig!

Mer än golf

Vi är också stolta över att erbjuda våra gäster ett prisvärt alternativ för golf i Stockholm. Vårt medlemskap ger tillgång till golfbanan och rabatter för greenfees. Med våra kostnadseffektiva och flexibla alternativ är det enkelt att njuta av golfen med en budget som passar alla.

Varje år arrangerar vi flera tävlingar på Vidbynäs. Genom att delta i våra tävlingar får du en chans att mäta dig med andra spelare, och samtidigt njuta av den utmärkta golfupplevelsen som vi erbjuder.

Vi vill också rekommendera att du tar en tur in på vår restaurang när du befinner dig på Vidbynäs. Här kan du avnjuta mat och dryck med andra golfare efter din spelrunda, eller bara njuta av utsikten över skogen och havet.

Så välkommen till Vidbynäs Golfbanor och upplev underbar golfupplevelse med oss! Vi garantierar att du kommer att ha en utmärkt tid på vår anläggning.