Skip to main content

Är du en stolt båtägare? Då vet du att din båt är mer än bara en investering. Den är en källa till frihet, äventyr och minnen som varar livet ut. Men när säsongen är över, och det är dags att säkra din båt för vintern eller när du helt enkelt inte använder den, vad gör du då? Här på NFs Marine har vi svaret för dig: den mest pålitliga och säkra båtförvaringslösningen som finns.

Boka Din Båtförvaring Hos NFs Marine Idag

Varför Välja NFs Marine för Din Båtförvaring?

Naturskönt Läge

Vår båtförvaringsanläggning är belägen i en pittoresk miljö vid vattnet som är en fröjd för ögonen. När du lämnar din båt hos oss, kan du vara säker på att den kommer att omges av en vacker natur, vilket ger en lugnande atmosfär och en avkopplande känsla.

Säkerhet i Första Hand

Säkerhet är vår högsta prioritet på NFs Marine. Vi förstår hur värdefull din båt är för dig, och därför har vi investerat i toppmodern teknologi och utbildat personal för att säkerställa att din båt är i säkra händer. Vår anläggning är utrustad med övervakningskameror, högsäkerhetsgrindar och ett professionellt bevakningsteam som håller ett vakande öga på alla båtar som förvaras hos oss. Du kan vara helt säker på att din båt är trygg och skyddad hos NFs Marine.

Enkel Åtkomst

Vi förstår att du vill kunna komma åt din båt när det passar dig. Därför erbjuder vi enkel åtkomst till våra förvaringsområden, med bekväma öppettider och smidiga procedurer för att hämta eller lämna din båt. Vi vet att din tid är värdefull, och vi strävar efter att göra båtförvaring så smidigt som möjligt.

Allt-i-ett Lösning

Vår anläggning erbjuder inte bara förvaring utan också ett brett utbud av tjänster som gör det enkelt att underhålla din båt. Vi har båtlyft och sjösättningstjänster, så du behöver inte oroa dig för att hantera tunga lyft eller riskera skador på din båt. Dessutom har vi serviceverkstäder och erfaren personal som kan hjälpa dig med allt från enkla reparationer till omfattande underhållsprojekt.

Skräddarsydda Alternativ

Vi förstår att alla båtägare har olika behov. Därför erbjuder vi skräddarsydda förvaringsalternativ som passar just din båt och din livsstil. Oavsett om du har en liten daycruiser eller en stor segelbåt, har vi den perfekta förvaringslösningen för dig. Dessutom kan du välja mellan korttidsförvaring, långtidsförvaring eller säsongsförvaring beroende på dina behov.

Vår Passion för Båtlivet

På NFs Marine delar vi din passion för båtlivet. Vårt team består av erfarna båtentusiaster som verkligen bryr sig om ditt ägande. Vi vet hur viktigt det är att din båt är i toppskick när du är redo att ge dig ut på vattnet, och vi är här för att hjälpa dig att uppnå det. Oavsett om du behöver en snabb båtservice eller om du vill ha råd om båtunderhåll, är vårt team alltid redo att assistera dig.

Kundnöjdhet är Vårt Mål

Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Vår målsättning är att du ska känna dig helt nöjd med din båtförvaringsupplevelse hos NFs Marine. Därför är vi alltid lyhörda för dina önskemål och behov. Om du har speciella krav eller om det är något särskilt du vill ha hjälp med, är du alltid välkommen att prata med oss. Vi är här för att göra din båtupplevelse så bra som möjligt.

Säkerhet, bekvämlighet och passion för båtlivet – det är vad du kan förvänta dig när du väljer NFs Marine för din båtförvaring. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner när det kommer till att ta hand om din båt under förvaringssäsongen eller när du helt enkelt inte använder den.

Boka din båtförvaring hos oss idag och ge din båt den kärlek och omsorg den förtjänar. Du kan vara säker på att din båt är i säkra händer hos NFs Marine. Kontakta oss nu för mer information om våra förvaringstjänster och priser. Vi ser fram emot att hjälpa dig att njuta av ditt båtliv till fullo!