Skip to main content

Pawpalace är det bästa stället att köpa foder och mat för husdjur. De har märken som Applaws och Boxby samt andra bra märken som du inte hittar i din vanliga djuraffär. Du kommer att älska deras utbud av halsband, selar, namnbrickor och mycket mer!

Pawpalace har de bästa märkena av mat och godis för ditt husdjur

Pawpalace har de bästa märkena av foder och godis för ditt husdjur. Deras utbud omfattar bland annat:

  • Premiummärken tillverkat av högkvalitativa ingredienser som är hälsosamma för din hund att äta
  • Foder med naturliga ingredienser som är bra för din hunds hälsa och välbefinnande
  • Foder utan konserveringsmedel, konstgjord smak och färgämnen

Köp hundmat och tjänas bonus

Pawpalace erbjuder de bästa märkena av mat och godis för ditt husdjur. Dessutom får du generös bonus när du handlar hos Pawpalace. Inte bara för dina köp, utan också för omdömen, vid din födelsedag och om du handlar för mest under en vecka.

Pawpalace erbjuder även graverade namnbrickor

Namnbrickor är ett bra sätt att märka ditt husdjur. Pawpalace har över 1000 namnbrickor i sitt sortiment och gravyr ingår utan extra kostnad. De tillverkar namnbrickorna på beställning och de skickas med hemleverans genom Postnord inom 4-7 vardagar.

Det bästa med att handla namnbricka hos Pawpalace är att man kan se hur det ser ut innan man beställer genom deras förhandsgranskare!

Köp husdjursartiklar online

Pawpalace kunniga kundtjänst kan hjälpa dig att hitta rätt produkt för ditt husdjur. Gratis leverans är tillgänglig vid varje köp över 500 kronor, och leverans inom 1-4 dagar är tillgänglig på nästan alla artiklar. De erbjuder ett stort urval av varumärken och husdjursprodukter för att säkerställa att du hittar exakt vad du letar efter!

Kolla in Pawpalace nätbutik i dag!

Som ägare av husdjur vet vi att det är svårt att hitta en butik som täcker alla dina husdjurs behov. Pawpalace har det bästa för ditt husdjur.