Skip to main content

Kontorsstädning är viktigt för att hålla arbetsplatsen snygg och prydlig, och det är värt att investera i en professionell tjänst för att se till att din kontorsmiljö hålls i toppskick. Men vad kostar kontorsstädning? Kostnaden för kontorsstädning varierar beroende på lokalens storlek, vilken nivå av tjänst som krävs och om du väljer veckovis, varannan vecka eller månadsvis städning.

Hyperion Service förstår de att företag behöver en erfaren städare som tillhandahåller kvalitetsservice till ett rimligt pris. Som en av Sveriges ledande städfirmor kan deras experter erbjuda en skräddarsydd lösning för alla kontorsmiljöer. Deras tjänster sträcker sig från grundläggande rengöring av golv och ytor till avancerad djuprengöring och desinfektion, med priser som börjar så lågt som 85 kr/timme – perfekt för små kontor eller de som har en liten budget. För större utrymmen eller mer frekventa tjänster kan deras priser gå upp till cirka 350 SEK/timme. De erbjuder även rabatter för långtidskontrakt så att du kan njuta av kvalitetsresultat utan att bryta banken.

När du anlitar Hyperion service, vad kostar kontorsstädning?

Deras team använder specialiserade metoder som ångtvätt och högklassig utrustning för att se till att ditt kontorsutrymme alltid ser ut som bäst. De följer strikta riktlinjer, inklusive att minimera störningar under arbetstid och fokusera på svåråtkomliga ställen som golvhörn eller dammsamlare, så att inget missas under städningen. De använder också miljövänliga produkter när det är möjligt, vilket säkerställer att din arbetsplats förblir hälsosam och fri från föroreningar som VOC (flyktiga organiska föreningar).

Oavsett om du behöver en snabb översyn eller en intensiv djuprengöring av hela ditt kontorsutrymme har Hyperion Services allt du behöver. Med konkurrenskraftiga priser och oöverträffad expertis garanterar De att du kommer att älska resultatet! Kontakta oss idag för att komma igång med ditt kontorsstädningsprojekt – du kommer inte att bli besviken!