Skip to main content

Forecom är ett svenskt teknikföretag som specialiserar sig på att tillhandahålla audiovisuella lösningar och tjänster till företag över hela landet. Genom att hyra, sälja och serva AV-utrustning från Av teknik Stockholm förser Forecom sina kunder med den senaste tekniken för videokonferenser och evenemangshantering. Med ett brett utbud av alternativ för alla budgetar hjälper Forecom företag av alla storlekar att maximera sina erfarenheter av AV-lösningar.

För företag som vill hyra utrustning för sina videokonferensbehov erbjuder Forecom högkvalitativa mikrofoner, kameror, projektorer och skärmar. Genom att använda Forecoms toppmoderna utrustning i kombination med molnlösningar som Microsoft Teams och Zoom kan kunderna säkerställa en smidig upplevelse av virtuella möten samtidigt som de använder den senaste tekniken på marknaden. Forecom erbjuder dessutom ytterligare en rad funktioner som stöd för flera språk och virtuella bakgrunder för att se till att varje kund har den bästa möjliga videokonferenslösningen.

Forecom erbjuder AV teknik Stockholm och andra tjänster

Förutom att tillhandahålla uthyrningstjänster för audiovisuella lösningar erbjuder Forecom även kompletta evenemangstjänster. Genom att kombinera teknisk support med kreativ AV-produktionsförmåga och professionella personalresurser garanteras kunderna en fantastisk evenemangsupplevelse oavsett hur stor eller liten deras sammankomst är. Från bröllop till företagsevenemang och produktlanseringar – Forecoms team av erfarna yrkesmän kan hjälpa till att förverkliga alla idéer. Genom att välja Forecoms evenemangstjänst kan du vara säker på att allt kommer att gå smidigt från början till slut – från att ställa upp utrustning till att live streama ditt evenemang online.

För att kundernas audiovisuella system ska fungera smidigt efter att installationen eller hyrestiden har upphört, erbjuder Forecom också tekniska stödtjänster så att kunderna inte behöver oroa sig för löpande underhåll eller reparationer av AV-system i sina lokaler. Genom att ha specialister på jour dygnet runt innebär det att problem snabbt kan lösas om de uppstår vid användning av någon av de produkter som Forsom erbjuder – inklusive felsökning av mjukvaru- eller hårdvarurelaterade problem eller till och med uppgradering av befintliga system med nya funktioner eller tekniker när det behövs.

Med över 20 års erfarenhet av audiovisuella tekniklösningar och tjänster är det inte konstigt att Forecome fortfarande är en av de främsta leverantörerna i Sverige idag genom att erbjuda några av de mest pålitliga och avancerade AV-lösningarna på marknaden tillsammans med utmärkta kundservicenivåer i varje skede av varje projekt de tar sig an – både stora och små – vilket gör dem till en idealisk partner för alla typer av företag som vill ligga steget före teknologiskt sett.