Skip to main content

Visste du att baseball är en lagsport? Spelet spelas mellan två lag med nio spelare, där spelarna turas om att sätta in och slå. Den första planen börjar när fältlagsspelaren kastar en boll i fältet och slaglagsmedlemmen försöker slå den med ett slagträ. När en basträff är gjord, kommer en baserunner att försöka göra mål nästa löpning. Löparen kommer att fortsätta att göra poäng tills alla nio outs har nåtts, och så vidare.

Om du någonsin har spelat baseboll vet du förmodligen att det är en lagsport. Spelet involverar två lag och spelare växlar mellan anfall och försvar. I andra lagsporter är det möjligt att briljera individuellt, men inte nödvändigtvis som ett lag. Individer som inte stöttar och hjälper sina lagkamrater utsätter laget för risker. Inom baseboll bidrar dock alla till lagets framgång, så det är viktigt att stödja och hjälpa varandra.

Det spelas på ett fält som begränsas av två ”foul lines” i en 90-graders vinkel

Diamantformen på basebollplaner definieras av två lutande ”foul lines” i 90 grader. Första basen är 90 fot från hemmaplattan. Alla bollar som träffar baserna är rättvisa. De andra baserna ligger 90 fot bort. Baslöpare måste ta kontakt med en av dem för att avancera till nästa bas. Den första baseman är en lång, atletisk spelare vars jobb är att försvara basen från motståndarlaget. Baspåsarna är 15 tum kvadratiska och 3 till 5 tum tjocka.

Det är en en-mot-en matchup

Denna en-mot-en-match ställer två solida major league-pitcher mot ett lag på frammarsch. De regerande AL Central-mästarna kommer att vara underdogs. Båda har stenhårda pitchingrekord, men Mahle har en extra nivå av spetskompetens, medan Fried är en framstående soft-tosser. Spelet kan bli tråkigt om någon av startarna ställer upp på samma sätt, men kombinationen kan vara spännande.

Den har ingen spelklocka

Vilken är den bästa spelklockappen för Android- och iOS-enheter? GameChanger-appen har Game Clock-funktionen inbyggd, och både Android- och iOS-versioner låter dig räkna upp eller ner från en specifik tidpunkt. Den har både ett upp- och neralternativ, och du kan till och med ställa in tiden för att starta spelet. Spelklockan är ett utmärkt verktyg för att slutföra dagliga uppgifter, men det ger dig också en chans att spåra dina framsteg genom spelet.