Skip to main content
Nyheter

Flänspackningar och gummimattor industri

By 11 juli 2023No Comments

Jila Industriförnödenheter AB är en ledande leverantör av tätningsprodukter och dragdetaljer i gummi, plast, naturmaterial, PTFE och metall. Med över 30 års erfarenhet i branschen har de arbetat hårt för att förse sina kunder med kvalitetsprodukter. Från flänspackningar till O-ringar erbjuder Jila ett brett sortiment av produkter som är lämpliga för olika branscher som fordon, industrimaskiner, konstruktion och mer.

Flänspackningar är viktiga komponenter som används i rörsystem. De används för att ansluta rör eller andra kärl till varandra genom att ge en tät tätning mellan dem. Jila erbjuder högkvalitativa flänspackningar tillverkade av mjukt gummi eller PTFE-material beroende på applikation och kundbehov. Dessa packningar är motståndskraftiga mot korrosion, tryck och temperaturförändringar, vilket gör dem till ett idealiskt val för alla industriella miljöer.

O ringar

O-ringar är en annan viktig typ av tätningsprodukt som används i stor utsträckning inom industrisektorn tack vare sin hållbarhet och tillförlitliga prestanda. De finns i olika storlekar och former beroende på kundens behov. Hos Jila Industriförnödenheter AB kan du hitta O-ringar tillverkade av silikongummi som har utmärkt motståndskraft mot höga temperaturer samt föreningar med förbättrade kemiska resistensegenskaper som fluorkarbonelastomerer som Viton® eller Kalrez®.

Gummimattor används ofta i industriella tillämpningar tack vare sin slitstarka konstruktion och halkskyddande egenskaper. Gummimattor ger ökad säkerhet genom att minska trötthet som orsakas av att stå under långa tidsperioder samtidigt som de ger isolering mot kalla golv under vintertid. Jila Industriförnödenheter AB erbjuder ett brett urval av gummimattor som är utformade för att uppfylla alla dina behov – från anti-fatigue interlocking plattor till ljudabsorberande mattor för bullerdämpning.

Den expertis som samlats under åren har gjort det möjligt för Jila Industriförnödenheter AB att bli en av Sveriges ledande leverantörer när det gäller branschlösningar relaterade till tätningsprodukter och ritningsdelar som flänspackningar, O-ringar och gummimattor – erbjuder exceptionell kundservice, snabba leveranstider samt konkurrenskraftiga priser över hela Europa. Deras engagemang för att leverera produkter av högsta kvalitet i kombination med kontinuerlig forskning har etablerat företagets rykte inom branschen över tid, vilket gör att de fortfarande ligger i framkant när det gäller innovation och framsteg inom detta område.