Skip to main content

Höj feststämningen ytterligare genom att servera riktigt god mat på din företagsfest. Med härliga smakupplevelser är det svårt att inte få ett leende på läpparna. Företagsfester ska vara kul att gå på, och bra mat hjälper helt klart. Här kommer några tips på hur du kan få till riktigt god mat utan en massa jobb. 

Beställ från en restaurang 

Har du en favoritrestaurang i närheten? Varför inte fråga de om du kan beställa mat till en större mängd människor? Tänk till så att sannolikheten är stor att majoriteten av de på företagsfesten kommer att gilla den typ av mat du beställer. 

Hyr in en cateringfirma

Cateringfirmor vet precis hur de ska göra för att få till god festmat för alla gäster. De har gjort det flera gånger förr och har koll på vad som gör festmat lyckad, oavsett tillställning.

Ett exempel på catering i Stockholm är cateringfirman Stockholm Food som med mer än 20 års erfarenhet levererar festmat i hög klass. Välj mellan olika typer av menyer, exempelvis veganskt, klassiskt eller Julbord. Eller så kan du beställa en meny som är helt skräddarsydd efter temat på just din företagsfest. 

Kör på ett unikt knytkalas

Om det passar på din företagsfest, varför inte anordna en trevlig knytis? Det sparar pengar och gör det hela väsentligt mer personligt. Låt alla ta med sig en favoriträtt som representerar de själva, och gör festen till en möjlighet att lära känna varandra bättre. 

God mat kan ta festen från bra till superbra, så lägg lite extra tid på att planera det väl. Det finns många olika alternativ på hur man kan fixa riktigt god mat till en företagsfest, och det här var bara några få. Men var kreativ, tänk utanför boxen och gör företagsfesten till ett trevligt minne för alla inblandade.