Skip to main content

När du ska planera ett event är det mycket som ska hållas reda på. Ibland kan det kännas lite för mycket. Många som använt sig av ett eventverktyg har känt att det har varit till oerhört stor hjälp. Det blir inte bara mer effektivt, utan det blir också roligare att planera event.

Ett eventverktyg är den perfekta lösningen

Ett eventverktyg som passar perfekt till alla typer av event och kan användas av såväl proffs som nybörjare, är Magnet. En plattform som har allt du behöver på samma ställe. Slipp krångla med flera olika appar och programvaror, med Magnet är all integrerat och organiserat.

En plattform som Magnet gör att planeringen av ditt event kan rulla på smidigt. Sälj biljetter, se över intäkter, skicka inbjudningar, skapa marknadsförande innehåll för sociala medier och mycket mer. Du kan också lägga till folk i ditt team och ge de olika roller, på Magnet kan ni alla jobba samtidigt.

Magnet är online så du behöver inte ladda ner något, det enda du behöver ha är en mobil, platta eller dator, och så internetuppkoppling såklart. 

När man väl börjat använda sig av något eventverktyg är det svårt att tänka sig hur man överhuvudtaget kunde genomföra något event förut. Verktyg som Magnetevents.se gör det så mycket smidigare med alla smarta och tidsbesparande funktioner. Få struktur på arbetet och öka sannolikheten att lyckas genom att använda ett verktyg. Med ordentlig överblick över eventplaneringens alla delar kan du som eventplanerare hålla koll på ett enkelt sätt. Du får full kontroll och kan släppa stressen.

Att planera ett event inbegriper mycket och kan kännas överväldigande. Men när man har rätt verktyg till hands, blir det mycket lättare att arbeta. Magnet är lätt att använda och ger dig både inspiration och motivation till att skapa ett riktigt bra event.

Läs mer om magnetevents.se.