Skip to main content
Nyheter

Lagringsbatterier: En Smart och Lönsam Investering med OXYNT

By 12 januari 2024No Comments

Våra Lagringsbatterier

Att investera i ett batteri kopplat till dina solceller är inte bara en smart affär, utan det öppnar också upp möjligheter till lönsamhet på flera sätt. Utöver att fungera som en pålitlig backup vid strömavbrott, kan batteriet användas för frekvensbalansering, där du som ägare kan stötta elsystemet och erhålla ersättning för din insats. Uppgradera din energiframtid med OXYNT lagringsbatterier!

Är ditt företag, industri eller bostadsrättsförening redo att ta ett stort steg in i framtiden med energieffektiva lösningar? OXYNT är din pålitliga partner för högpresterande lagringsbatterier som inte bara minskar dina energikostnader utan också ger dig kontroll över din energiförsörjning!

Optimera Din Energi och Få Betalt: Ditt Batteri Behövs!

I takt med att elnätet genomgår förändringar ökar efterfrågan på individuella batterilösningar som kan bidra till att skapa en stabil balans. Nu har du möjligheten att få betalt genom att göra ditt batteri tillgängligt för frekvensbalansering i det svenska elnätet.

Så Fungerar Det:

  1. Installation av OXYNT: Vi ser till att allt är smidigt installerat för dig.
  2. Praktiska Åtgärder av Nätleverantören: Efter installationen tar nätleverantören över och sköter allt det praktiska. Batteriet kan automatiskt kopplas på eller av efter behov för att justera frekvensen på elnätet.
  3. Ersättning för Ditt Delade Batteri: Genom att låta ditt batteri vara tillgängligt för frekvensbalansering kan du få ersättning för din insats.

Hjälp Hela Vägen:

Vi förstår att du kanske har frågor och vill veta mer om processen. Därför finns de flesta svar i vår FAQ. Vi är här för att guida dig genom hela processen och se till att du får ut det bästa av ditt batteri.

Varför OXYNT:

OXYNT är experter på batterier som integreras med elnätet. Med olika alternativ för batterikapacitet hittar vi en skräddarsydd lösning som passar dina behov samtidigt som det fungerar sömlöst med frekvensbalanseringstjänster. Ta kontroll över din energi och maximera ditt batteris potential med oss! Kontakta oss idag för att påbörja din resa mot en mer effektiv och lönsam energihantering.

Genom att samarbeta med oss på OXYNT och dela ditt batteri med elnätet kan du vara med och forma framtiden genom att stödja hållbar energibehandling. Gör enkla åtgärder för att göra en stor skillnad! Genom det partnerskap vi har etablerat med CheckWatt och genomgått deras certifiering har vi möjlighet att ge våra kunder en förmånlig möjlighet att generera intäkter genom sina batterilager.

Lagringsbatterier: Reserver för dig och för svenska kraftnät

Du som batteriägare lånar ut ditt batteri och får betalt för att Svenska kraftnät har möjligheten att kunna nyttja batteriet om det behövs för att stabilisera elnätet. Med ett batteri kan du använda din energi smartare och tjäna pengar genom stödtjänster. Vi hjälper dig att hitta den lösning som är mest lönsam för dig och erbjuder flera batteristorlekar för att passa dina behov.