Skip to main content
Nyheter

Min Erfarenhet med Glasbolaget.se: En Kundberättelse om Kvalitetsglas för Växthus

By 12 januari 2024No Comments

Som en nöjd kund av Glasbolaget.se vill jag dela med mig av min upplevelse och rekommendera deras tjänster till andra som funderar på att bygga eller renovera sina växthus eller orangerier. Glasbolaget.se erbjuder ett brett utbud av glaslösningar som passar alla behov, från traditionellt floatglas till härdat och lamellglas. Här är några anledningar till varför jag starkt rekommenderar dem:

  1. Måttanpassade Lösningar: En av de största fördelarna med Glasbolaget.se är deras förmåga att erbjuda måttanpassat växthusglas. Detta innebär att oavsett ditt växthus eller orangeris specifika mått, kan de skapa glas som passar perfekt. Detta var särskilt värdefullt för mitt projekt, där jag behövde glas i unika storlekar.
  2. Brett Sortiment: Från standard floatglas som är idealiskt för väggar till 6mm tjockt härdat floatglas för taket, har de ett imponerande sortiment. För mitt växthus valde jag härdat glas för taket för att minska risken för skador från fallande föremål, som rekommenderas av Glasbolaget.se för installationer norr om Gävle.
  3. Hög Kvalitet till Rimliga Priser: Priserna för deras produkter är mycket konkurrenskraftiga. Jag fann att både floatglas och härdat floatglas erbjuds till rimliga priser per kvadratmeter, vilket gör det möjligt att välja högkvalitativa material utan att kompromissa med budgeten för mitt växthusglas.
  4. Flexibilitet och Styrka: För områden som är utsatta för svåra väderförhållanden, som mitt växthus, är deras laminerade glas (lamellglas) ett utmärkt val. Det är inte bara starkt och hållbart, men även om det skulle spricka, sitter glaset kvar på plats, vilket ger en extra säkerhetsnivå.
  5. Isoleringsegenskaper: Ett annat alternativ som Glasbolaget.se erbjuder är isolerglas, vilket är perfekt för att hålla växthuset varmt under kallare månader. Detta är ett utmärkt val för att effektivt skydda mot frost och kyla.
  6. Utmärkt Kundservice: Min erfarenhet av deras kundservice var enastående. De var hjälpsamma och kunniga, och deras personliga service gjorde hela köpprocessen smidig och trevlig.
  7. Enkel Beställningsprocess: Att beställa från deras webbplats var enkelt och okomplicerat. De erbjuder även möjlighet att delbetala via Klarna, vilket kan vara en stor fördel för större projekt.

Sammantaget är Glasbolaget.se ett utmärkt val för alla som behöver kvalitetsglas till sitt växthus eller orangeri. Deras kombination av måttanpassning, kvalitetsmaterial, rimliga priser och utmärkt kundservice gör dem till en pålitlig partner för ditt glasprojekt.