Skip to main content

Kruthare Måleri i Täby är ett familjeföretag som har tillhandahållit utmärkta tjänster i över två decennier. Vårt team består av erfarna, professionella målare som är engagerade i att ge våra kunder resultat av högsta kvalitet.

Vi specialiserar oss på både interiör- och exteriörmålning och erbjuder ett brett utbud av tjänster för både bostäder och kommersiella byggnader. Vi använder endast den bästa utrustningen och de bästa verktygen för att se till att ditt projekt slutförs enligt högsta kvalitetsstandard. Oavsett vilken typ av målning du behöver utföra kan Kruthare Måleri i Täby erbjuda en lösning som passar dina behov och din budget.

Vårt team erbjuder också omfattande konsulttjänster för att hjälpa dig att välja rätt typ av färg, färgsättning och andra designelement som passar bäst för ditt hem eller dina affärslokaler. Vi är stolta över vår uppmärksamhet på detaljer och strävar efter att skapa unika målningar som återspeglar karaktären och stilen i varje kunds individuella utrymme.

Boka gedigen målare i Täby

Kruthare Måleri i Täby tror vi på att bedriva vår verksamhet med ärlighet, integritet och respekt för våra kunder. Vi är dedikerade till att uppnå enastående resultat med varje enskilt projekt vi åtar oss – oavsett hur stort eller litet – och ser till att du får valuta för pengarna du spenderar!

Om du vill veta mer om Kruthare Måleri i Täby och komma igång med ditt nästa målningsprojekt kan du kontakta oss redan idag. Vårt team är tillgängligt för att svara på alla frågor du kan ha och ger dig gärna en kostnadsfri uppskattning för alla tjänster. Vi ser fram emot att höra av oss till dig snart!

  • Specialiserar sig på målning av interiör och exteriör
  • Använder endast de bästa verktygen och utrustningen
  • Omfattande konsulttjänster för att hjälpa till med färgscheman, designelement etc.
  • Uppmärksamhet på detaljer
  • Skapa unika målningar som återspeglar varje kunds individuella utrymme
  • Ärlighet, integritet och respekt för kunderna
  • Uppnå enastående resultat i varje projekt

Kontakta Kruthare din målare i Täby för mer information