Skip to main content
Nyheter

Tandläkare Odenplan

By 20 april 2023No Comments

Ett besök hos tandläkaren är en viktig del av en persons hälsa och välbefinnande. Människor går ofta till tandläkaren för förebyggande vård och rengöring, men de kan också behöva mer specialiserade behandlingar som fyllningar, kronor och extraktioner. På Tandläkare Carin Silber är vi dedikerade till att tillhandahålla vård av högsta kvalitet i en bekväm och avslappnad miljö.

Vi erbjuder allt från enkla rengöringar till komplexa återställande behandlingar som implantat, broar och ortodonti. Våra tandläkare är välutbildade yrkesmän med många års erfarenhet som brinner för att hjälpa patienterna att finna lindring av smärta och förbättra sin tandhälsa. Vi använder den senaste tekniken, inklusive digitala röntgenbilder, lasrar, intraorala kameror och avancerad programvara för bildbehandling, så att våra patienter får exakta behandlingsplaner som är skräddarsydda för deras individuella behov.

Vårt team av personal inom patienttjänster är engagerade i att hjälpa våra patienter att känna sig välkomna och bekväma under varje besök. Vi strävar efter att ge personlig kundservice och skapa en trevlig upplevelse för alla patienter genom att boka tider som passar våra kunders upptagna scheman, erbjuda flexibla betalningsalternativ, hålla oss uppdaterade om den senaste tekniken inom tandvården och tillhandahålla användbart utbildningsmaterial om vanliga behandlingar.

På Tandläkare Carin Silber är din munhälsa alltid vår högsta prioritet. Vi är stolta över att se till att varje patient får utmärkt behandling och uppmärksamhet från vårt team av skickliga proffs. Från det ögonblick du kommer in tills ditt möte är avslutat ser vi till att du får en positiv upplevelse hos oss. Boka en tid idag för att träffa en av våra erfarna tandläkare!

Användbart utbildningsmaterial om vanliga behandlingar. Vi förstår att många människor är oroliga när de besöker tandläkaren och vi gör vårt bästa för att få dem att känna sig trygga. Vår vänliga personal svarar på dina frågor och förklarar förfarandena i detalj, så att du kan känna dig trygg med din vård. Dessutom erbjuder vi sederande tandvård för dem som behöver det. För dem med mer komplexa tandvårdsbehov erbjuder vårt team av specialister avancerade behandlingsalternativ för att återställa leenden och förbättra munhälsan.

Så om du letar efter högkvalitativ tandvård i en bekväm miljö, kom och besök oss på Tandläkare Carin Silber ! Vårt team har åtagit sig att ge dig den personliga service och överlägsna vård som du förtjänar. Kontakta oss idag och se varför så många patienter litar på