Skip to main content

Välkommen till Haga Deli, en italiensk restaurang i hjärtat av Stockholm. Denna förtjusande restaurang ligger i den vackra stadsdelen Vasastaden och har serverat alla dina italienska favoriter sedan 2011. 

Haga Deli är en populär italiensk restaurang i Stockholm. Restaurangen har serverat läckra italienska rätter sedan 2011 och är älskad av både lokalbefolkningen och besökare. Från det ögonblick du kliver in kommer du att känna dig som hemma, med traditionell italiensk inredning, mysiga sittplatser och en vänlig atmosfär. 

På Haga Deli anser de att matlagning ska vara en konst – varje maträtt är noggrant tillagad till perfektion, med endast de färskaste ingredienserna. Gästerna uppmuntras att ta god tid på sig för att njuta av varje tugga av sin måltid och verkligen njuta av den. 

Deras meny innehåller alla dina italienska favoriträtter som pizza, pasta, risotto och mycket mer. Du kan också njuta av några läckra efterrätter som tiramisu eller panna cotta efter din måltid. Om du har några kostrestriktioner kommer personalen gärna att tillgodose dem åt dig. 

Restaurangen erbjuder också ett brett urval av viner från Italien till din måltid – perfekt för att fira ett speciellt tillfälle eller bara för att njuta av en avkopplande kväll med vänner eller familj. 

Haga Deli har tre italienska förslagsmenyer av olika prisklasser men vi är självklart flexibla att anpassa oss efter de önskemål du som kund har, allergier och tillfället. Vi levererar till alla möjliga event. Allt från bröllop, en romantisk middag för två till den viktiga affärsmiddagen. Vi har levererat mat till allt från 200-500 personer och bara fantasin sätter gränserna.

 

Som restaurang har vi utvecklats snabbt genom åren. Från början var vi en liten delikatessbutik och vi har idag har expanderat och blivit en fulländad restaurang med populär catering. Vi fortsätter hela tiden att utvecklas så att vi kan göra våra gäster ännu nöjdare. Vi strävar alltid efter att uppfylla våra gästers önskemål och löser allting från gluten och laktosfria alternativ till vegetariska rätter, ingenting är omöjligt. 

Under sommarmånaderna kan gästerna dra nytta av deras härliga uteservering med utsikt över en pittoresk park i närheten. Detta gör det till en idealisk plats för att äta utomhus medan du njuter av solskenet! 

Oavsett vad som för dig till Stockholm får du inte missa en oförglömlig upplevelse på Haga Deli! Från deras högkvalitativa mat till deras välkomnande atmosfär – här finns något för alla att njuta av!