Skip to main content
Nyheter

Bilverkstad Borlänge

By 26 april 2023No Comments

På BDS Borlänge är vi stolta över att tillhandahålla förstklassiga biltjänster. Från oljebyte och bromsreparationer till motordiagnostik och fjädringsarbete – våra erfarna mekaniker kommer att få din bil att fungera som ny på nolltid. Vi använder de senaste diagnostiska verktygen för att exakt lokalisera eventuella problemområden så att du kan komma tillbaka på vägen snabbare. Vår verkstad är ASE-certifierad och alla våra tekniker håller sig uppdaterade om de senaste reparationsmetoderna och tekniken. Vi tror på ärlig service till ett överkomligt pris, så du är säker på att få kvalitetsunderhåll utan att bryta banken. Kom förbi BDS Borlänge idag för alla dina bilreparationsbehov!

En bilverkstad erbjuder en mängd olika tjänster för att hålla din bil igång på ett smidigt och säkert sätt. Tjänsterna sträcker sig från grundläggande underhåll som oljebyte, däckväxling och bromsreparationer till mer intensiva diagnoser och reparationer som t.ex. motoruppsättning, upphängning och problem med elsystemet. De erbjuder även specialtjänster som växellådsspolning och hjulinställningar. Teknikerna på en bilverkstad använder de senaste diagnostiska verktygen för att noggrant upptäcka eventuella underliggande problem med ditt fordon så att de snabbt kan åtgärda dem. Deras arbete är ofta ASE-certifierat av National Institute for Automotive Service Excellence, vilket garanterar att alla reparationer utförs korrekt. Bilverkstäderna har inte bara den nödvändiga kompetensen för att utföra dessa arbeten, utan de erbjuder också konkurrenskraftiga priser så att kunderna kan få kvalitetsservice utan att behöva bryta banken.

Om du letar efter pålitliga och prisvärda bilreparationer är BDS Borlänge rätt ställe att gå till. Våra erfarna tekniker och vårt engagemang för kundnöjdhet gör oss till det perfekta valet för alla dina behov av bilunderhåll. Kom förbi idag och låt oss ta hand om ditt fordon!- Oljebyte

  • Däckrotationer
  • Reparationer av bromsar
  • Däckhotell
  • Ombyggnader av motorer
  • Arbete med fjädring
  • Problem med det elektriska systemet
  • Spolning av växellådor
  • Justering av hjul
  • Diagnostik och reparationer

Välkommen att boka tid hos BDS Borlänge.