Skip to main content
Nyheter

Mattvätt & kapelltvätt i Stockholm

By 26 april 2023No Comments

Matt- och båttvätt är en tjänst som gör att din båt ser ut som ny och luktar som ny. Vårt avancerade rengöringssystem använder kraftfulla biologiskt nedbrytbara rengöringsmedel för att inte bara rengöra, utan också skydda och försegla tygytor och återställa dem till sitt ursprungliga skick. Vi använder högkvalitativa verktyg och utrustning som är skonsamma mot tygerna men ändå effektiva när det gäller att avlägsna smuts, smuts och föroreningar från mattor, båttak, segel och andra tyger. Vårt team av erfarna yrkesmän är skickliga i konsten att ta hand om tyg och garanterar en grundlig rengöring varje gång. Med vår service kan du njuta av skinande rena mattor och kapell utan ränder eller missfärgningar. Vi erbjuder snabba torktider så att du inte behöver vänta i timmar på att dina tygytor ska torka. Som en extra fördel bidrar vår rengöringsprocess till att förlänga livslängden på dina mattor och baldakiner genom att minska slitage orsakat av smutsansamling. Så om du vill att din båt ska se fräsch ut och kännas bra, vänd dig till vår tvättservice för mattor och båthimlar redan idag!

Kontakta oss för mer information om våra tjänster och priser. Vi ser fram emot att höra från dig!

När det gäller att hålla din båt snygg och luktande som ny är professionell rengöring av mattor och tak det bästa sättet att göra det. Läs mer om kapelltvätt i Stockholm här. Vårt avancerade rengöringssystem använder biologiskt nedbrytbara rengöringsmedel som inte bara rengör utan även skyddar och förseglar tygytor och återställer dem till sitt ursprungliga skick. Våra högkvalitativa verktyg och vår utrustning är skonsamma mot tygerna men ändå effektiva när det gäller att avlägsna smuts, smuts och föroreningar från mattor, båttak, segel och andra material. Dessutom är våra erfarna yrkesmän skickliga i konsten att ta hand om tyg och garanterar en grundlig rengöring varje gång.

Våra snabba torktider innebär att du inte behöver vänta i timmar på att dina ytor ska torka – vilket leder till större bekvämlighet för dig! Dessutom bidrar vår tjänst till att förlänga livslängden på dina mattor genom att minska slitaget som orsakas av smutsansamling. Så om du vill att din båt ska se fantastisk ut även efter att ha varit utsatt för vatten eller sol i flera månader är professionell mattrengöring lösningen för dig!

Vårt team erbjuder även ytterligare tjänster som fläckborttagning och vattentäta behandlingar som kan bidra till att dina mattor fortsätter att se bra ut i många år framöver. Så vänta inte längre – kontakta oss nu för mer information om våra tjänster eller priser och börja njuta av fläckfria mattor utan ränder eller missfärgningar redan idag! Boka mattvätt i Stockholm redan idag.