Skip to main content

Jila är en erfaren leverantör av tätningsprodukter och ritningsdelar i gummi, plast, naturmaterial, PTFE och metall. Jila grundades 1995 och blev snabbt känt för sina pålitliga tjänster och sin enastående kvalitet.

Jila erbjuder ett brett utbud av tätnings- och dragningsprodukter, inklusive O-ringar, packningar, brickor, bussningar, tätningar och specialdelar som gjutna produkter. De erbjuder också skräddarsydda lösningar för kundernas specifika krav inom industriområdet. Deras produktportfölj sträcker sig från traditionella konstruktioner till sofistikerade avancerade tillämpningar.

Jila har åtagit sig att tillhandahålla överlägsen kundservice med snabba leveranstider. De erbjuder avancerad teknisk kapacitet som gör det möjligt för dem att utveckla innovativa lösningar för alla tillämpningar och branscher. Företaget är certifierat enligt ISO 9001:2015 sedan 2021. Denna certifiering garanterar att alla deras produkter uppfyller de högsta standarderna för kvalitetskontroll och säkerhetsåtgärder.

Förutom sitt omfattande urval av tätnings- och ritningsprodukter erbjuder Jila också omfattande tekniska stödtjänster, inklusive designkonsultation, rådgivning om produktval och installationsservice på plats vid behov. Deras team av experter är tillgängliga för att ge kunderna den bästa möjliga lösningen för deras behov.

På Jila tror de på att hjälpa kunderna att lyckas genom att tillhandahålla de rätta verktygen och resurserna som krävs för att lyckas inom industrisektorn. Genom att kombinera den senaste tekniken med precisionstillverkningsprocesser kan de leverera produkter av överlägsen kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

O-ringar enligt Svensk och internationell standard.

I mer än 25 år har Jila varit en pålitlig partner för många företag runt om i världen som erbjuder pålitliga tjänster, innovation och kvalitet i sina produkter och tjänster. Med sitt engagemang för excellens fortsätter de att vara ledande i branschen och ger sina kunder bestående värde genom exceptionell kundservice och innovativa lösningar som levereras i tid varje gång.

Jilas kvalitetssäkring och hållbarhetsinitiativ säkerställer att deras produkter uppfyller de högsta standarderna, samtidigt som deras överlägsna kundtjänstteam är tillgängliga för att hjälpa kunderna med alla frågor eller utmaningar de kan ha. Med Jilas engagemang för excellens kan du lita på att de tillhandahåller förstklassiga lösningar för alla dina tätnings- och ritningsbehov.

Jila har ett erfaret team av konstruktörer och tekniker och erbjuder teknisk experthjälp, inklusive rådgivning om produktval och skräddarsydda lösningar för att uppfylla kundernas specifika krav inom industrisektorn. Deras omfattande lager innehåller olika typer av tätningar, t.ex. O-ringar, packningar, brickor, bussningar, tätningar, membran och gjutna produkter i gummi-plast