Skip to main content

Exacta Digital är en webbyrå med säte i Hallstavik och är en ny verksamhetsdel i logistikföretaget Exacta Logistics. I den digitala delen arbetar man främst med webbproduktion, e-butiker, SEO och webbförvaltning för både befintliga logistikkunder men också nya kunder som är ute efter resultateffektiva investeringar.

På Exacta Digital är SEO, eller sökmotoroptimering, en stor del av den verksamhet man bedriver och tillsammans med att producera webbplatser och e-butiker i absoluta toppklass blir helheten slående bra varenda gång. Som SEO byrå arbetar teamet på Exacta Digital flitigt med on-page SEO, off-page SEO samt teknisk SEO och hittar sätt att förbättra SEO effekten av att arbeta i de olika områdena kontinuerligt.

Synas högre upp på fler sökningar

Krasst så är målet i varje företag att sälja så mycket av sina produkter eller tjänster som bara möjligt. Därför marknadsför man inte en webbplats för sina befintliga kunder, utan även för att locka potentiellt nya kunder. Det är därför SEO (sökmotoroptimering, sökordsoptimering) spelar en betydande roll i verksamheten i dagens digitala samhälle och användarbeteende.

Att investera i en SEO-plan för en e-butiker eller webbplats är inte bara bra för synligheten på Google, det är även en långsiktigt god investering som på sikt kan generera oändligt många försäljningsingångar för verksamheten.

Är ni intresserade av att börja synas på Google? Hör av er till en webbyrå som vet.