Skip to main content

Om du representerar ett företag och söker en tillförlitlig partner för skapande av er nästa webbplats eller e-butik har du hamnat på rätt plats. Här kommer vi att berätta om webbyrån Exacta Digital, vad som utmärker dem som en extremt proffsig webbpartner samt vad de tidigare har skapat.

Webbyrå i Uppsala och Stockholm

Exacta är från början ett lager- och logistikbolag med kontor/lager i Hallstavik och Karlskoga. Här har de funnits sedan 1979 och hanterar idag tredjepartslogistik åt flertalet stora och mindre aktörer i Sverige, Norden och till och med globalt.

Under 2022 breddade Exacta sin verksamhet och tillförde expertis inom områdena webb och ekonomi. Detta gjordes genom att anställa ytterligare personer till deras befintliga team med spetskompetens inom de respektive nya områdena. För den nya webb-delen innebär detta att Exacta nu erbjuder tjänster inom webbproduktion och e-handel som ett komplement till deras andra tjänster.

Detta gynnar förstås företag som exempelvis e-butiker där de både kan ha sitt lager hos Exacta samtidigt som Exacta Digital finns behjälpliga med webbrelaterat arbete som e-butik, vidareutveckling och förvaltning av kundens webbplats.

Den nya avdelningen Exacta Digital är med andra ord en webbyrå i sin traditionella bemärkelse som arbetar med företag i hela Sverige.

Sylvass webb- & e-butiksproduktion

Exacta Digital utmärker sig med produktion av webbplatser och e-butiker i WordPress. Med WordPress som grund utvecklar Exacta Digital alltid webbplatser från grund vilket innebär att inga färdiga mallar eller site-builders används, här är det 100% kundanpassat som gäller. I kombination med design fulländad med fingerspetskänsla och optimerad för såväl användarvänlighet som sökmotorvänlighet och tillgänglighet levererar Exacta Digital alltid fantastiska webblösningar till kunderna.

På Exacta Digital sitter i dagsläget två utvecklare som tillsammans har mångårig erfarenhet inom just WordPress och utveckling inom kodspråken PHP och Javascript för att nämna några. Här finns även en webbdesigner som arbetat med och tagit fram exceptionell design för företag som Peak Performance, Kronans Apotek och Doktor.se.